Tramontana voor de jurk die het best bij jou past

Rondneuzen op de website van Tramontana is een plezier. Waar andere modehuizen de nieuwste trends op de voet volgen, gaat Tramontana radicaal een eigen weg. Dicteren New York, Londen, Milaan en Parijs dat deze lente en zomer de bloemetjesmotieven in zijn, dan speelt Tramontana met een vogelprint. En dan mogen er nog zoveel ready-to-wear producenten overstappen naar ultra-violet omdat Pantone dat beslist heeft; Tramontana houdt voet bij stuk met klassieke tinten die je uitstekend kan combineren met een massa andere kleuren.

Dankzij dit Nederlandse lifestylemerk kan een meisje of vrouw er fantastisch uitzien, en toch lekker eigenwijs zijn. De jurkjes die Tramontana aanbiedt zijn stijlvol, in kwaliteitsmateriaal, doch betaalbaar. Ze zijn beschikbaar van maatje 34 (XS) tot 46 (XXXL), dus ook niet zo hyperslanke meisjes en vrouwen vinden hier hun gading.

Zo eenvoudig is het om een Tramontana jurkje te kopen dat past bij jouw lichaamsvorm

Ten onrechte twijfelen de bezoeksters wanneer ze de site van Tramontana voor de eerste keer binnenstappen. De modellen zijn leuk, maar zullen die hen wel goed staan? Niet iedereen kan ongestraft een adembenemend LBD’tje (little black dress) dragen. Daar dien je het juiste lichaamstype voor te hebben.

Hier brengt Tramontana redding met praktisch advies.

  • Heb je een rond appelfiguurtje zoals Angelina Jolie en Catherine Zeta-Jones?
  • Is jouw lichaamsvorm peervormig, vergelijkbaar met die van Shakira, Jennifer Lopez en BeyoncĂ©?
  • Misschien ben je atletisch gebouwd zoals Cameron Diaz en Queen Latifah. Die vorm noemt men de rechthoek.
  • Als je een zandloperfiguur hebt, dan kan je jouw lichaamsbouw vergelijken met die van Marilyn Monroe en Kim Kardashian.

Handige filterfunctie

Ook het materiaal van je jurkje kan je heel precies kiezen door middel van de filterfunctie in het navigatiegedeelte aan de linkerkant. Heb je liefst een fris natuurlijk katoentje, ga je voor glanzend en kleurrijk viscose, of mag het ook sterk en vormvast polyster zijn?

Blijf op de hoogte

Als je de Tramontana designs leuk vindt, bezoek de website dan regelmatig. In tegenstelling tot andere kledingmerken die steeds netjes 3 maanden wachten om hun nieuwste collectie voor te stellen, vult Tramontana haar site continu aan met nieuwe items.

Werp vooral ook een blik op de “Look of the Week” pagina’s, want een jurkje kopen gaat snel en eenvoudig, maar weten hoe je het combineert met andere kledingstukken of accessoires is een kunst.

Je kan ook binnen stappen in een van hun gezellige winkeltjes. Er zijn er niet minder van 900 in 15 landen, maar de meesten bevinden zich in Nederland en Vlaanderen.