Feestje? Draag dameskleding met panterprint

Heb je binnenkort een feestje en wil je niet weer met ‘little black dress’ op de party verschijnen? Koop dan een nieuwe outfit. Ga niet zomaar voor een feestelijke look, maar durf dit keer lekker op te vallen door panter of tijgerprint kleding te dragen.

Een jurkje of rok met panterprint

Er zijn veel leuke jurkjes en rokken met panterprint. Vind je het belangrijk dat jouw outfit absoluut niet ordinair wordt? Draag dan een langere jurk (tot op de knie of net over de knie) en laat die korte rokken met panterprint liever in de winkel liggen. Een kort rokje met een wat wijder model kan overigens wel heel leuk zijn met panterprint en heeft geen ordinaire uitstraling.

Een broek met panterprint

Vind je het leuk om wat meer op te vallen? Koop dan een broek met panterprint. De meeste broeken die een panterprint hebben, zijn flared broeken van een luchtig stofje. Deze broeken combineer je leuk met een leren jasje. Eventueel kun je jouw outfit net een beetje verleidelijker maken door een rood tasje bij jouw panterprint broek en leren jasje te dragen.

Wij raden je aan platte schoenen onder je broek met panterprint te dragen. Wil je toch hakken dragen, neem dan subtiele sandaaltjes met een klein hakje. Door torenhoge hakken onder panterprint te dragen, wordt de print al snel ordinair. Bovendien staan de meeste hoge hakken niet zo mooi onder een flared broek.

Een jas met panterprint

Heb je een feestje in de buitenlucht? Dan kun je ervoor kiezen een mooie jas met panterprint te dragen. Er zijn vele verschillende jassen met panterprint. Denk hierbij aan bomberjacks en fake fur jassen, maar ook aan trenchcoats. Bepaal voor jezelf welke jas het beste bij jou past. Kijk ook naar de sfeer op het feestje: op een bruiloft is een trenchcoat met panterprint toch net iets beter dan een bomberjack of fake fur jas met panterprint.