Brillentrends voor aankomende zomer

Brillen zijn hipper dan ooit! Vroeger kon je nog wel eens balen van je bril, maar anno 2018 is de bril helemaal trendy en wordt het gezien als een waardevolle accessoire! Zo wordt er door designers steeds meer tijd en aandacht besteed aan het ontwerpen van een mooie bril. Welke monturen zijn komende zomer trendy en hoe kun je je hier het beste bij kleden?

Transparant of zeeblauw

Deze zomer kun je niet uit één, maar zelfs meerdere brillentrends kiezen om je outfit helemaal mee af te stylen. Een brillen trend die je nu al veel ziet maar aankomende zomer nog veel meer gaat zien is het transparante montuur. Qua vorm kun je nog alle kanten op, maar een veelgemaakte keuze is het ronde frame. Dit geeft een bescheiden maar toch trendy look. En met een transparant montuur kun je met je outfit eigenlijk alle kanten op.
Hoewel de transparante look erg populair is, ga je deze zomer ook veel blauwtinten zien. In combinatie met comfortabele streetwear ben je met een blauwe bril helemaal on trend.

Minimalistisch en metaal

Een andere trend die je veel terug gaat zien is de minimalistische look in brillen: dit betekent lichtgewicht brillen in trendy kleuren als zilver, goud of rosé. En hierbij is de keuze voor de vorm helemaal aan jou. Een vierkant montuur is trendy én tijdloos, maar ook een aviator-model is nog helemaal hip. Voor vrouwen is een metaalkleurige bril een trend die naar verwachting heel populair gaat worden. Zoals je ook in de kledingtrends ziet wordt er veel gekeken naar trends uit het verleden, en dit zie je ook bij brillen. Vroeger zag je ook veel metaalkleurige brillen, en dit komt dus helemaal terug.

Stoere look

Een stoere look uitstralen? Een leesbrillen trend voor komende zomer is het dubbele frame. Dit model kun je ook heel goed combineren met sportieve streetwear waar je eigenzinnige stijl naar voren komt. Denk aan oversized hoodies maar ook spijkerjacks, skinny jeans of wijde trainingsbroeken: alles kan! En met een bril met een dubbel frame maak je je look helemaal af! En of je nu een subtiele bril kiest of juist wat een meer gewaagde keuze wilt maken: tussen al deze trends zit vast iets wat jou bevalt. De leesbrillen zijn ook online te koop en zo kun je ze gemakkelijk en snel bestellen!