Inspiratie: de leukste carnavalskleding

Carnavalskleding? Dat zijn toch altijd van die veel te uitbundige, extravagante kostuums waarmee je nog niet dood gevonden wilt worden? Think again! Dat carnavalskleding ook ontzettend stijlvol kan zijn, gaan wij je in dit artikel bewijzen. Wanneer je weet hoe je jouw carnavalspakje het beste draagt en combineert, zul je gegarandeerd de show stelen op je volgende themafeest! In dit artikel geven we je daarom inspiratie voor leuke looks!

Kies een tijdperk en ga all out

Wordt tijdreiziger en kies carnavalskleding waarmee je zo uit een andere periode lijkt te zijn gestapt. Afhankelijk van jouw eigen stijl kun je het zo gek maken als je zelf wilt. In de loop der jaren zijn ontelbaar veel trends de revue gepasseerd; er is dus ongetwijfeld een tijdperk dat perfect aansluit! Populaire periodes zijn natuurlijk de psychedelische jaren ‘70 van de hippies, de glamoureuze jaren ‘20 (roaring twenties) waarin zoiets als teveel glitter niet bestond en de jaren ‘90 waarin de flared jeans en naveltruitjes hun hoogtijdagen beleefden. Zoek carnavalskleding voor dames die past bij de stijl die je in gedachten hebt, en it’s your time to shine!

Verkleed je als je idool

Heb jij altijd al eens in de huid van je favoriete idool willen kruipen? Een themafeest is daarvoor natuurlijk de ideale gelegenheid! Met name als jouw idool een erg typerend en herkenbaar uiterlijk heeft, is het erg leuk om je eens helemaal in zijn of haar stijl uit te dossen. Gegarandeerd vind je online de juiste carnavalskleding die past bij de outfit die je in gedachten hebt. Besteed ook veel aandacht aan de juiste accessoires, inclusief haar en make-up! Want zeg eens eerlijk; Amy Winehouse zou Amy Winehouse toch niet zijn zonder dik aangezette cat eye en een omhoog getoupeerde haardos?

Sprookjesachtig mooie carnavalskleding

Van een prachtige prinses tot een stoere heldin: sprookjesverhalen zitten natuurlijk bomvol bijzondere figuren die de ideale inspiratie vormen voor een verkleedfeest. Kies jij voor een sierlijke jurk à la Assepoester of ga je voor een lieflijk carnavalspakje in de stijl van Alice in Wonderland?