Extra inkomsten genereren, misschien is het starten van een nagelstudio iets voor jouw…

Als je gepassioneerd bent over nagels en manicures, en je hebt een talent voor het stylen van nagels, dan is het starten van een nagelstudio misschien wel de perfecte manier om extra inkomsten te verdienen. Een nagelstudio is een geweldige onderneming om in te stappen, vooral als je van plan bent om je eigen baas te zijn en je passie voor nagels om te zetten in een lucratief bedrijf. Of je nu nieuw bent in de industrie of al jarenlange ervaring hebt, er zijn verschillende strategieën die je kunt gebruiken om je nagelstudio te laten groeien en meer klanten aan te trekken.

Welke diensten zou je kunnen je aanbieden?

Als nagelstudio kun je verschillende diensten aanbieden, waaronder:

  1. Manicure: Dit omvat het schoonmaken, vormgeven en polijsten van de nagels van de handen.
  2. Pedicure: Dit omvat het schoonmaken, vormgeven en polijsten van de nagels van de voeten.
  3. Kunstnagels: Dit omvat het aanbrengen van acryl-, gel- of polygel-nagels om de natuurlijke nagels te verlengen of te versterken.
  4. Nagelverzorging: Dit omvat het behandelen van nagelproblemen zoals ingegroeide nagels, schimmelinfecties of beschadigde nagels.
  5. Nagellakken: Dit omvat het aanbrengen van nagellak op de nagels, eventueel met decoraties zoals glitters of nagelstickers.
  6. Nageldesign: Dit omvat het creëren van speciale ontwerpen op de nagels, zoals French manicure, stempelen, airbrush of handgeschilderde nail art.
  7. Nagelreparatie: Dit omvat het repareren van beschadigde of gebroken nagels met behulp van speciale technieken en materialen.
  8. Nagelverzorgingsproducten: Dit omvat de verkoop van producten voor nagelverzorging, zoals nagellak, nagellakremover, nagelriemolie en nagelverharders.

De specifieke diensten die een nagelstudio aanbiedt, kunnen verschillen afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar en de vraag van klanten.

BIAB (Builder In A Bottle)

BIAB is momenteel de meest gekozen behandeling in de salon, ook wel natural nail treatment genoemd. BIAB nagels, zijn een type nagelverlenging of nagelversterking die gebruik maakt van een speciale formule van acryl- en gelproducten. Deze formule wordt in een enkele fles geleverd en kan gebruikt worden om een gelachtige laag op de natuurlijke nagels aan te brengen om ze te versterken of te verlengen.

BIAB nagels worden vaak gebruikt als alternatief voor traditionele acrylnagels of gelnagels, omdat ze sneller en gemakkelijker aan te brengen zijn en minder schade kunnen veroorzaken aan de natuurlijke nagels. Ze zijn ook populair omdat ze gemakkelijk te verwijderen zijn en minder onderhoud vereisen dan andere nagelverlengingen.

Basisopleiding

Als je altijd al hebt gedroomd van het worden van een nagelstylist en het creëren van de meest perfecte manicures en pedicures, dan is de opleiding BIAB misschien wel iets voor jou. Deze opleiding is een geweldige manier om de fijne kneepjes van het vak te leren en om jezelf te ontwikkelen als professional.